Drone Mapping

Drone Mapping

Ontdek de kracht van Drone Mapping

Onze RTK drones worden gebruikt als nauwkeurige meetinstrumenten. Van hoogwaardige 3D geodata en 360-graden luchtfoto's tot het in kaart brengen van de meest moeilijk bereikbare locaties. De altijd nauwkeurige data kan vervolgens snel omgezet worden naar informatieve bruikbare producten door middel van specialistische software. GISArts maakt inmiddelas al 7 jaar gebruik van drone mapping. Deze technologie heeft de wereld van surveying en mapping veranderd door het vastleggen van hoogwaardige luchtfoto's met een centimeter nauwkeurigheid en veel detail. De ingewonnen data biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende industrieën. Of je nu op zoek bent naar gedetailleerde kaarten van jouw land of een 3D-model van jouw gebouw, onze producten kunnen aan jouw specifieke behoeften voldoen.
Een van onze populaire producten in onze drone-mapping is het inwinnen van topografische informatie. Deze kaarten bieden nauwkeurige en gedetailleerde informatie over een bestaande situatie, zie ook de afbeeldingen aan het einde van deze pagina. Met deze kaarten kun je jouw projecten plannen en beslissingen nemen op basis van nauwkeurige meetgegevens.

BGT Basiskaart grootschalige topografie - Voor de bijhouding van de BGT is drone mapping ideaal. Met de RTK drone kan zonder ground control points (GCP) al voldaan worden aan de wettelijke BGT nauwkeurigheid.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van producten vervaardigd met drone mapping, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed scala aan producten die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht van drone mapping!

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken