Bouwkavels

Stel u wilt gaan bouwen, bent aannemer of makelaar. Hoe handig zou het dan zijn wanneer er een overzichtelijke digitale kaart zou zijn waar u in één oogopslag relevante geografische informatie kunt inzien. Een kaart met de beschikbare bouwgrond, de kadastrale grenzen, de grondprijs en meer. Uitgevoerd in 2D of 3D, met bodemlegenda en/of geomorfologie. U geeft uw voorkeuren aan en COOK serveert het!

GISArts is al decennia lang de partij die de kunst van het in kaart brengen met bevlogenheid beheerst. Wij hebben hierdoor mooie samenwerkingen weten op te bouwen. Gemeentes vinden het prettig dat de ambtenaar met de woonportefeuille zelf kan invoeren welke kavels wel of niet beschikbaar zijn. Dit is met één druk op de knop zichtbaar voor de burgers. Ook het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), dat bouwt aan sociale projectontwikkeling, maakt daarbij graag gebruik van onze expertise.  Zo kunnen onze gecertificeerde dronepiloten visuele informatie ophalen en landmetingen uitvoeren.

Als aannemer, architect, potentiële koper of makelaar is het niet alleen handig om exact te weten op welke grond men letterlijk en figuurlijk kan bouwen. Hét is tevens de manier om de concurrent voor te blijven. Met de juiste bodemlegenda ziet u direct welke grond (mogelijk) vervuild is, waar de monumenten staan en waar beschermde natuurgebieden. Hoe meer u weet, hoe beter u voorbereid bent. Met onze digitale koppelingen kunt u iedere gewenste legenda vraag oproepen. Onze liefde voor mapping met oog voor detail, maakt ons chef op gebied van Geo-visualisatie.

GISArts, build to COOK

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken