COOK GEO ICT

COOK GEO ICT

De vraag naar GIS-toepassingen blijft groeien. De wereld wordt steeds digitaler. Steeds meer overheden, bedrijven en (natuur)organisaties maken daarom gebruik van een intelligent geografisch informatie systeem; als de COOK GIS Viewer. Hierdoor kunnen gecompliceerde recepturen worden vereenvoudigt. Door bedrijfsprocessen digitaal in kaart te brengen en bovendien stuurbaar te maken kan er efficiënter worden gewerkt. De GIS Viewer van COOK is er voor de gebruikers, maar eenmaal geïnstalleerd kan deze ook zelf bijgehouden worden door de applicatiebeheerders.

Daarom is COOK GEO ICT opgesplitst in twee verschillende takken namelijk de viewer zelf en het applicatie beheer:

De COOK GIS Viewer
Een handige applicatie met een moderne look en feel, daarnaast is de applicatie makkelijk in gebruik voor iedereen en zowel offline als online beschikbaar. Iedereen heeft een eigen inlog met een eigen omgeving om in te werken. De GIS Viewer kan op ieder device geopend worden door middel van een webapplicatie. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende lagen en de gebruiker kan zijn dashbord inrichten zoals de gebruiker dat zelf wil. Kortom is er heel veel mogelijk in de GIS Viewer van COOK. Meer informatie over COOK? Klik hier.

De Applicatiebeheerder
zorgt ervoor dat iedereen de viewer goed kan gebruiken. Door zelfstandig gebruikers toe te voegen en eigen configuraties te maken is er veel mogelijk. De applicatiebeheerder kan eigen omgevingen en werkbladen inrichten en favoriete locaties toevoegen. Alles kan volledig ingericht worden naar eigen ideeën.

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken