COOK GEO ICT

COOK GEO ICT

De vraag naar GIS-toepassingen blijft groeien. De wereld wordt steeds digitaler. Steeds meer overheden, bedrijven en (natuur)organisaties maken daarom gebruik van een intelligent geografisch informatie systeem; als de COOK Geo Viewer. Hierdoor kunnen gecompliceerde recepturen worden vereenvoudigt. Door bedrijfsprocessen digitaal in kaart te brengen en bovendien stuurbaar te maken kan er efficiënter worden gewerkt. De Geo Viewer van COOK is er voor de gebruikers, maar eenmaal geïnstalleerd kan deze ook zelf bijgehouden worden door de applicatiebeheerders.

Daarom is COOK GEO ICT opgesplitst in twee verschillende takken namelijk de viewer zelf en het applicatie beheer:

De COOK Geo Viewer
Heeft een moderne look en feel en is daarnaast makkelijk in gebruik voor iedereen is zowel offline als online. Iedereen heeft een eigen inlog met een eigen omgeving om in te werken. De Geo Viewer kan op iedere device geopend worden door middel van een webapplicatie. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende lagen en de gebruiker kan zijn dashbord inrichten zoals de gebruiker dat zelf wil. Kortom is er heel veel mogelijk in de Geo Viewer van COOK. Bekijk vooral alle functionalitetien onder het kopje COOK Geo Viewer.

De Applicatiebeheerder
zorgt ervoor dat iedereen de viewer goed kan gebruiken. Door zelfstandig gebruikers toe te voegen en eigen configuraties te maken is er veel mogelijk. De applicatiebeheerder kan eigen omgevingen en werkbladen inrichten en favoriete locaties toevoegen. Alles kan volledig ingericht worden naar eigen ideeën.

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken