Calamiteitenapp

GISArts heeft de COOK Calamiteitenapp in samenwerking met de provincie Gelderland ontwikkeld. Deze is supersnel en innovatief en tevens offline beschikbaar én dat is wel zo prettig zeker bij calamiteiten. De app traceert uw locatie en roept direct een lijstje op met mogelijkheden. Denk hierbij aan een afwijking in de weg of een mogelijk kadaver. Wanneer u of uw werknemer op de mogelijke calamiteit klikt wordt er direct aangegeven wat de vervolgstap is, de juiste aannemer bellen of de politie bijvoorbeeld.

De Calamiteitenapp is de applicatie die men zou moeten installeren wanneer u te maken kan hebben met noodsituaties. De eenvoudige digitale leidraad loodst men door een menu, waarbij men direct ziet hoe te handelen. Middels een snelle geo-analyse ziet men direct de resultaten van de gegevens op de digitale kaart verschijnen. Wanneer men bijvoorbeeld een aannemer zou moeten bellen zorgt de app ervoor dat er een lokale ondernemer in het scherm verschijnt. De gegevens die naar voren komen zijn dus altijd up to date en regionaal toegespitst.

De COOK Calamiteitenapp is een krachtige applicatie die werkt middels een browser. Eenmaal ingelogd is deze dus ook offline oproepbaar. Dit is met name in het buitengebied, zoals de Veluwe, een must. Deze applicatie draagt bij aan het waarborgen van uw veiligheid en die van uw omgeving, waarin communicatie altijd én overal mogelijk is. Wij geven bij GISArts ook gerichte trainingen aan uw personeel zodat men precies weet hoe men de app optimaal gebruikt en inzet om ook elkaar op de hoogte te houden van calamiteiten. Vind meer informatie op http://calamiteitenapp.gisarts.nl

COOKs Calamiteitenapp; when the fire alarm rings…​

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken