Applicatiebeheer Cook

Applicatiebeheer Cook

Door de beheer applicatie maakt COOK het eenvoudig om de gewenste aspecten in beeld te brengen. Wilt u bijvoorbeeld wegwerkzaamheden kenbaar maken? Een overzicht van kavels die te koop staan in uw omgeving openbaar maken voor publiek? Voor uw aannemers inspecties laten uitvoeren op bijvoorbeeld de pompputten? Of duidelijk analyseren welke boom wanneer gesnoeid moet worden? U bepaalt zelf welke beheerfunctie aan welke user worden toegekend. Met uw eigen uitstraling. En altijd veilig. De toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos, de belangrijkste functionaliteiten zijn uitgelicht in de kopjes hieronder.

USERGEBONDEN

Als applicatiebeheerder is het mogelijk om zelfstandig gebruikers toe te voegen. Deze gebruikers kunnen functionaliteiten toegewezen krijgen zodat iedereen over zijn eigen informatie beschikt. Alles voldoet volledig aan de AVG richtlijnen. Daarnaast is het mogelijk om inzicht te krijgen in wat de gebruikers doen. Hoe vaak en wanneer iemand ingelogd heeft, wie de GIS Viewer gebruikt, hoe ze deze gebruiken en hoeveel de GIS Viewer gebruikt wordt. Zo kan er altijd gemonitord worden of de user voldoende gebruik maakt van de COOK GIS Viewer zodat er nooit teveel betaald wordt.

Kaarten toevoegen

Met enkele muiskliks voegt uw kaarten die door derden zoals PDOK (Publieke Dienstverlening op Kaart) worden geserveerd aan Cook. In het gegevensmagazijn van COOK vindt u een uitgebreide selectie van bestandstypen, waaronder Excel en DWG, die u kunt toevoegen als kaart. Indien gewenst is het mogelijk om niet alleen de kaart maar ook de bijbehorende attribuut info van een object op te halen en weer te geven bij de kaart. Zo kunt u een bibliotheek van kaarten opbouwen die u vervolgens aan de juiste gebruikers toekent. Elke gebruiker krijgt op deze wijze de datasets toegewezen die voor het uitvoeren van zijn/haar functie van belang zijn.

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken