Applicatiebeheer Cook

Applicatiebeheer Cook

Door de beheer applicatie maakt COOK het kinderlijk eenvoudig om desgewenste aspecten in beeld te brengen. Wilt u bijvoorbeeld wegwerkzaamheden kenbaar maken? Een overzicht van kavels die te koop staan in uw omgeving openbaar maken voor publiek? Voor uw aannemers inspecties laten uitvoeren op bijvoorbeeld de pompputten? Of duidelijk analyseren welke boom wanneer gesnoeid moet worden? U bepaalt zelf welke beheerfunctie aan welke user worden toegekend. Met uw eigen look & feel. En altijd veilig. De toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos, de belangrijkste functionaliteiten zijn uitgelicht in de kopjes hieronder.

USERGEBONDEN

Als applicatiebeheerder is het mogelijk om zelfstandig gebruikers toe te voegen. Deze gebruikers kunnen functionaliteiten worden toegewezen zodat iedereen over zijn eigen informatie beschikt. Alles voldoet volledig aan de AVG richtlijnen. Daarnaast is het mogelijk om inzicht te krijgen in wat de gebruikers doen. Hoe vaak en wanneer iemand ingelogd heeft, wie de GIS Viewer gebruikt, hoe ze deze gebruiken en hoeveel de GIS Viewer gebruikt wordt. Zo kan er altijd gemonitord worden of de user voldoende gebruik maakt van de COOK GIS Viewer zodat er nooit teveel betaald wordt.

Kaarten toevoegen

Met enkele muiskliks voegt uw kaarten die door derden zoals PDOK (Publieke Dienstverleing op Kaart) worden geserveerd aan Cook. Indien gewenst is het mogelijk om niet alleen de kaart maar ook de bijbehorende attributtifo van een object op te halen en weer te geven bij de kaart. Zo kunt uw een bibliotheek van kaarten opbouwen die uw vervolgens aan de juiste gebruikers toekent. Elke gebruiker krijgt op deze wijze de datasets toegewezen die voor het uitvoeren van zijn/haar functie van belang zijn.

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken