Open Source

Open Source

Bij GISArts wordt zoveel mogelijk gewerkt met Open Source. Hierdoor zitten we niet vast aan één leverancier en kunnen we vele extra's toevoegen. Daarnaast zijn onze systemen vaak snel voorzien van de nieuwste technieken. Door het Open Source kanaal geohealthcheck.org blijven onze services gezond. Ieder uur wordt gemonitord of onze services nog prima functioneren. Mocht er ooit iets mis zijn dan krijgt zowel de klant als GISArts een mailtje om dit zo snel mogelijk te verhelpen. 

Verder kunnen we gemakkelijk andere Open Source applicaties invoegen in de GIS Viewer van COOK. Zoals bijvoorbeeld de BRMO RSGB Basisregistratie. 

BasisRegistratie MidOffice volgens RSGB

Het RSGB biedt plaats aan de meeste basisregistraties. Basisregistratie MidOffice biedt een gegevensmagazijn volgens deze richtlijnen. Dit zorgt voor samenhang in de basisregistraties, eenmalige opslag en efficiënt gebruik van basisregistraties. GISArts gebruikt hiervoor een Open Source applicatie die te gebruiken is in de GIS Viewer van COOK.

Meldingen BAG/BGT/WOZ /Groen & Grijs

De GIS Viewer van COOK organisaties helpen bij de registraties van BAG/BGT/WOZ/Groen en Grijs. Hierdoor kunnen mutaties, karteringen en mogelijke fouten gecorrigeerd worden. Voor basisregistraties geldt dat mogelijke fouten verplicht moeten worden gemeld bij het kadaster. Hierdoor blijven de registraties altijd actueel en juist.

Meten, analyseren, inzicht krijgen, samenwerken